Tesco Mobile fandí maminkám

Tesco Mobile fandí maminkám - obrázek
Tesco Mobile fandí maminkám - obrázek

V září jim chce ulehčit od každodenních starostí a ušetřit jejich rodinný rozpočet.

Každá máma to zná. Ráno vstát, nachystat dětem snídani, vypravit je do školky nebo školy, běžet do práce, po práci nakoupit, vyzvednout děti a rychle domů nachystat večeři. Žádné už nezbývá moc času na vlastní koníčky nebo přátele. Ale která máma by to pro své ratolesti neudělala?

 

Právě proto přišel telefonní operátor Tesco Mobile s novou kampaní „Fandíme maminkám“, kterou chce všem mámám ulehčit od každodenních starostí a ušetřit jejich rodinný rozpočet. Až do 30. 9. nabízí všem maminkám novou SIM kartu se slevou 50 %, se kterou mohou s kamarádkami a rodinou v Tesco Mobile provolat celé hodiny či propsat celé dny a nic je to nestojí. Další výhodou, kterou dozajista ocení, jsou i peníze, které jim s každým dobitím vrací na nákupy v Tesco.

 

Tesco Mobile tak chce poděkovat všem maminkám za péči, kterou těm nejmenším věnují a alespoň malinko je odměnit. Každé mámě stačí navštívit web www.tescomobile.cz/maminky, při online koupi SIM karty zadat slevový kód MAMINKA a získat SIM se slevou 50 %.