Březnové dobrodružství pro celou rodinu: Tipy na výlety

Březnové dobrodružství pro celou rodinu: Tipy na výlety - obrázek
Březnové dobrodružství pro celou rodinu: Tipy na výlety - obrázek

Jaro je tu a s ním i čas pro nová dobrodružství a objevování krás naší země. Pro rodiny s dětmi, páry i jednotlivce jsme připravili tipy na výlety, které vás zavedou do světa techniky, fantazie i přírody.

Oslavy 10. Výročí Technického Muzea Liberec

Připravte se na fascinující cestu časem v Technickém muzeu Liberec, které slaví deset let od svého otevření. Objevte expozice plné vynálezů, od ponorky přes veteránská auta, motorky, kola, tramvaje, autobusy, lokomotivy, až po letadla a stroje. Více informací naleznete na webu muzea.

Czech RepuBrick – Lego výstava v Lipně nad Vltavou

Pro milovníky Lego kostek a nejen pro ně je tu největší český lego svět Czech Repubrick. Na 2 000 m² se můžete kochat více než 40 gigantickými stavbami, včetně obřích českých památek a filmových hrdinů v životní velikosti. Zábava pro celou rodinu je zaručena díky interaktivním technickým modelům a doprovodným hrám. Více na czechrepubrick.cz.

Stezka Valaška – Stezka mezi korunami stromů pustevny

Přírodní krásy a technické umění se snoubí na Stezce Valaška, nadzemní panoramatické stezce mezi korunami stromů Pustevny. S délkou 610 metrů a výškou vyhlídkové věže 22 metrů, stezka nabízí nezapomenutelné výhledy na Beskydy a okolí. Unikátní zavěšený chodník a skleněná vyhlídková plošina přidávají na jedinečnosti tohoto zážitku. Další informace najdete na stezkavalaska.cz.

Tyto výlety jsou skvělou příležitostí jak prožít jarní dny aktivně a poznávat nová místa. Ať už se rozhodnete pro jakýkoliv výlet, zajisté si odnesete nejen spoustu zážitků, ale i nové poznatky.

Příjemnou zábavu a objevování přeje celý náš tým!